Mirakel!

För er som inte har noterat..för det gjorde inte jag förrän nu, så har jag installerat en fin liten musikspelare längt ne rpå bloggen. Jag åsg detta på en annan blogg och blev så fascinerad att jag med ville ha en och har suttit och funderat på varför den inte ville fungera på min blogg, men nu ser jag att där är den ju! Musiken är noga utvald för att platsa på bloggen. Har ni på ljud på er datorn kan ni njuta av denna utsökta blandning. Enjoy!

Kommentarer
Postat av: johan gustafssonj

Hmm ja hon verkar lite färgad måste jag säga. Hon är ju väldigt blek. Hmm jag tro att hon kommer dansa lite bättre till helgen då hon fått alkohol i sig.

2008-10-30 @ 22:34:30
URL: http://johansilandsproblem.blogg.se/
Postat av: muminmamman

Gillar musiken. F.ö. är det inte ett mirakel att Obama vann, men ett litet halleluja kan man ju undslippa sig ändå. Det är ett stort mirakel att ingen har skjutit Bush, men det beror förmodligen på att han är otjänlig som föda och inte har päls till en värmande muff. IQ nivån är nog densamma som harens. Gillar att du gillar Gert. Varför ringde du inte honom direkt när det blev mörkt? Peace! Morsan

2008-11-06 @ 11:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0